Shirlee Busbee Een wilde storm van passie

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 70x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Shirlee Busbee Een wilde storm van passie
Gebonden boek
Met haar ravenzwarte lokken, haar hartvormige gezicht en haar uitdagende mond is Morgana een oogverblindende schoonheid. Ze woont in de achterbuurten van Londen, kleedt zich als een straatjochie en moet stelen om in leven te blijven.
Royce Manchester, een knappe, breedgeschouderde Amerikaan, kijkt met stomme verbazing naar de metamorfose die zich voor zijn ogen voltrekt. Het zakkenrollertje dat hij net heeft betrapt, blijkt een bijzonder mooie, jonge vrouw te zijn. Onweerstaanbaar voelt hij zich tot haar aangetrokken. Hij moet en zal haar bezitten.
Mogana voelt er niets voor om de maƮtresse van Royce te worden, maar ze kan zijn enorm sensuele uitstraling niet weerstaan. Zijn vurige liefkozingen zetten haar lichaam in vuur en vlam en het duurt niet lang of Morgana moet toegeven dat ze hopeloos verliefd is op Royce. In zijn sterke armen maakt Morgana kennis met ontembare hartstocht en passie. Maar ze beseft dat hij nooit met haar zal trouwen. Royce's wereld van pracht en praal is niet te verenigen met haar nederige afkomst.
Dan wekt een mysterieus litteken op Morgana's welgevormde been Royce's nieuwsgierigheid. Het lijkt op een afdruk van een zegelring. Hij komt op het spoor van een dramatische gebeurtenis uit Morgana's verleden. De plannen voor een komplot worden zichtbaar.
Royce komt tot de ontdekking dat Morgana's leven gevaar loopt en wordt gedwongen zijn gevoelens voor haar onder ogen te zien.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.