MarktPlaza

Sfeervolle vakantiewoningen op het Franse platteland Rust-Ruimte-Recreatie.

141x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Temidden van een glooiend gebied met een afwisselend landschap van weilanden, bossen en meren liggen enkele vakantiehuizen om een boerenbinnenplaats. Ze zijn enkele honderden jaren oud en opgebouwd uit natuursteen. Ze zijn opgeknapt en knus en volledig ingericht als vakantiewoningen voor 4 tot 12 personen !! 's Zomers zijn ze heerlijk koel door de dikke natuurstenen muren. Ook is er wifi.

In de authentieke schuur, die centraal op de binnenplaats ligt, zijn op de voormalige hooizolders 2 prachtige bovenwoningen gerealiseerd onder de oude balken van het dak. Ze hebben een open en ruim karakter.met een mooie woonruimte, keuken, badkamer en slaapvertrek. U kunt uitkijken over de weilanden en er is een eigen zitje beneden aan de ruime binnenplaats.Ze zijn ingericht voor 4/ 6/12 personen en ook in het hoogseizoen te boeken per overnachting...


Deze rustieke omgeving nodigt u uit om ontdekt te worden....de plattelandsdorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan....de unieke flora en fauna op 'les Bergeries'...het prachtige eeuwenoude 'Foret de Troncais' met haar eeuwenoude bossen en meren, waarin heerlijk gezwommen en gevist kan worden. Natuurlijke ook de vele kastelen, steden (Bourges en Nevers), kathedralen en tuinen die zeker een bezoek waard zijn.


Het gebied is glooiend met veel prachtige uitzichten over de weilanden met oude eikenbomen, pittoreske dorpjes en zonnebloemvelden. Een omgeving die uitnodigt tot urenlange wandel- en fietstochten. Ook kunt u gaan kanoën over de rivier du Cher of gaan golfen, bungy-jumpen etc. Er zijn veel prachtig ingerichte kastelen en tuinen te bezichtigen en wilt u een dagje naar een dierentuin of pretpark, dan is dat ook mogelijk.
Van het voorjaar tot de herfst worden er veel brocantes en markten gehouden waar u kunt snuffelen in oude spulletjes en heerlijke streekgerechten kunt kopen, die vaak door de plaatselijke bevolking bereidt zijn, zoals worsten, vele soorten kazen, broden en taarten, zodat u een picknickmand kunt vullen voor een heerlijk dagje uit bij het meer, een fiets- of wandeltocht in de prachtige omgeving.
Voor liefhebbers van het platteland bieden wij ook de mogelijkheid om een tent of caravan te plaatsen en voor de kinderen is er op 'les Bergeries' veel speelmateriaal en ruimte om te genieten.
Er is altijd een ned. sprekend persoon aanwezig of in de buurt.
Op de website www.les-bergeries.nl kunt u verdere informatie vinden en natuurlijk mag u ons altijd bellen of mailen.
Voor eventuele beschikbaarheid kunt u het beste mailen, dan krijgt u altijd binnen een dag bericht van ons terug.
Vriendelijke groeten, Corrie van de Kerkhof