MarktPlaza

Natuurlijk genieten....rust-ruimte-recreatie....sfeervolle vakantiewoningen 4-12 pers.!!

211x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In de Allier (m.Fr) liggen enkele vakantiehuizen om een binnenplaats met authentieke schuur. Ze zijn ingericht voor 12 pers.(maison des Cerises), 6 pers.(maison des Poires en het maison des Pommes) en voor 4 pers. (maison des Abricots). Ze hebben allemaal een eigen karakter en zijn gezellig ingericht met een mooie badkamer, koel/vrieskast, magnetron etc..

In de prachtige schuur zijn onlangs 2 appartementen gerealiseerd op de voormalige hooizolders. Deze zijn te bereiken via een robuurste houten trap. Het appartement des Figues is ingericht voor 4-6 pers. en het appartement des Framboises voor 4 personen.

Ook bestaat er de mogelijkheid om een tent of caravan te plaatsen.

De huizen zijn heerlijk koel in de zomer door de dikke natuurstenen muren en ieder huis heeft veel privacy en een gezellig zitje buiten. Er zijn enkele barbecues beschikbaar. Voor de kinderen zijn er veel speelmogelijkheden op les Bergeries.Ook is er wifi.
De omgeving is glooiend met afwisselende vergezichten van weiden, bossen en meren. Je kunt er urenlange fietstochten en wandelingen maken door de omgeving met pittoreske dorpjes en met het befaamde 'Foret de Troncais' met haar 10.000 ha eikenbosgebied vlakbij!!

Er zijn veel zwemmogelijkheden. Het dichtstbijzijnde meer ligt op 3 km afstand en heeft een zandstrand, speeltuin en grote waterglijbaan. Ook kunt u genieten van een kanotocht over de rivier de Cher .of van een klimpark in de buurt...
Natuurlijk is een uitstapje naar een van de vele prachtige kastelen, tuinen en prachtige steden, zoals Nevers en Bourges zeker aan te bevelen met hun musea, kathedralen en gezellige restaurantjes en boetiekjes...
De bakker en supermarkt liggen op 10 min. afstand en in het gezellige stadje St.Amand met haar oude centrum zijn alle voorzieningen.
Ook is daar een binnenzwembad met sauna en hamman, ideaal voor het naseizoen.

Er zijn wekelijks gezellige markten met streekgerechten en brocantes te bezoeken.
Voor de kinderen zijn er veel speelmogelijkheden op les Bergeries, zoals een klimrek, skelter, trampoline, speelhuis etc.
Ook bieden wij de liefhebbers van het platteland de mogelijkheid om een tent of caravan te plaatsen. We hebben daarvoor een terrein met sanitaire ruimte gereserveerd.
Er is altijd een ned. sprekend iemand in de buurt om u van dienst te zijn.
Mocht u nog vragen hebben dan mag u altijd bellen of mailen.
Natuurlijk kunt u ook de website raadplegen www.les-bergeries.nl

Hoogseizoen € 490-560-980

Laagseizoen € 350-630
Vriendelijke groeten,
Corrie van de Kerkhof