MarktPlaza

Servomotortje voor kilometerteller toerenteller Peugeot 206

1961x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een defecte toerenteller kilometerteller of toerenteller ?
Beweegt de naald van u toerenteller kilometerteller of snelheidsmeter niet meer, of blijft de naald "hangen" op een vreemde waarde, dan is bijna zeker het stappen motortje defect binnen het instrumentenpaneel.

In het geval van een weigerende snelheidsmeter / kilometerteller controleren en/of de digitale dag/totaal teller nog wel de gereden kilometers optelt. Want als beide het niet meer doen is er een probleem met de signaalgever op de bak.

Meestal krijgt u dan te horen dat het paneel vernieuwd moet worden, waar een behoorlijk prijs kaartje van ruim €500,00 aan hangt, of dat deze opgestuurd moet worden wat tussen de € 200,00 en € 250,00 kost.

Een tweede hands paneel is wel stukken goedkoper maar is ook algauw tussen de € 100,00 en € 150,00
Daarbij loopt u het risico dat deze 2e hands paneel hetzelfde probleem heeft of gaat krijgen.
Bovendien zal een 2e hands paneel met meer kilometers de kilometerstand van uw auto overschrijven waardoor uw auto ineens ook veel meer kilometers heeft en dus in waarde zal dalen.

Gelukkig kan het sneller, eenvoudiger en veel voordeliger. Voor € 45,00 , (is inclusief € 10,00voor montage) vervang ik het stappenmotortje waardoor u na 10 minuten weer weg rijdt met een perfect werkende snelheidsmeter en of toerenteller. Een ander voordel is dat u eigen paneel en dus u eigen kilometerstand behoud.

Op het onderdeel en reparatie heeft u 5 jaar garantie. (dus geen Chinese of Oost Europa kwaliteit)

Ook is het mogelijk dat u deze reparatie zelf doet b.v. wanneer de reisafstand te groot is, of omdat je gewoon leuk vindt om dingen zelf te repareren.

Voor € 35,00 stuur het onderdeel op inclusief duidelijke handleiding met foto's. U heeft natuurlijk dan ook garantie op het onderdeel.

Bel of SMS gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak naar 06-43364668. Mailen mag natuurlijk ook.