MarktPlaza

C5 stappenmotor kilometerteller Citroen C5

413x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Doet de naald vreemde dingen zoals dood in de hoek liggen, stilstaan op een bepaalde snelheid, afwijkende snelheid aangeven en of bibberen, dan is het stappenmotortje defect binnen het instrumentenpaneel.

Meestal krijgt u dan te horen dat het paneel vernieuwd moet worden, waar een behoorlijk prijs kaartje van ruim 600 Euro aan hangt, of dat deze opgestuurd moet worden wat tussen de 150 en 250 Euro kost.

Een tweede hands paneel is wel goedkoper maar daarbij loopt u het risico dat deze 2e hands paneel hetzelfde probleem heeft of gaat krijgen. Want na een bepaalde aantal "draaiuren" gaan ze uiteindelijk allemaal stuk.

Ook een nadeel van een 2e handspaneel kan zijn als deze een hoger kilometerstand heeft dan uw eigen, namelijk deze hogere kilometerstand wordt door de computer van uw auto DEFINITEIF overgenomen. waardoor uw auto ineens meer kilometers heeft en dus in waarde is gedaald.

Gelukkig kan het sneller, eenvoudiger en veel voordeliger. Voor 35 Euro vervang ik het stappenmotortje en rijdt u na 10 minuten weer weg met een perfect werkende snelheidsmeter, en met u eigen KM stand.

Op het onderdeel en reparatie heeft u 5 jaar garantie. (dus geen Chinese of Oost Europese kwaliteit)

Voor 35 Euro kan ik het onderdeel ook opsturen. Dit is dan inclusief een duidelijke handleiding met foto's. U heeft natuurlijk dan ook 5 jaar garantie op het onderdeel.

Bel of SMS gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak naar 06-43364668. Mailen mag natuurlijk ook.