MarktPlaza

Seat Leon ST - 1.4 TSI ACT FR Dynamic PDC V + A / PANO DAK / ECC / LMV

169x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2014 - jul 2015
Modelcode: 5F
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.830 kg
Afmetingen (LxBxH): 454 x 182 x 145 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 8,1 s
Topsnelheid: 215 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Assistance pakket
- Executive-pakket
- Upgrade Business Plus
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cruise control adaptief
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor
- Sportonderstel
- Spraakbediening
- Stuurwiel multifunctioneel
Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze Seat Leon ST uit 2015. Er staat 140446 kilometer op de teller. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. In deze Seat kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Seat uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze Seat Leon ST levert het allemaal. Het is een dealeronderhouden auto, hij is van het bouwjaar 2015 en heeft 140446 kilometer gelopen. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. In deze Seat profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het full map navigatiesysteem en het premium audiosysteem met dab-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Seat niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt bovendien over adaptive cruise control. En op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u helpen bij het inparkeren. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Seat Leon ST samen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve Seat Leon ST hebt u altijd de controle. Deze auto heeft een kilometerstand van 140446, het bouwjaar is 2015. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze Seat horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het premium audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Seat is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft en de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
In de Seat Leon ST heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Onze auto's worden met de grootste zorg geselecteerd.Wij adverteren met de juiste km.stand en juiste uitvoeringen.Op verzoek is het mogelijk om bij ons een onafhankelijke DEKRA occasionkeuring uit te laten voeren. Ook zijn al onze occasions voorzien van een Nederlandse Auto Pas. Inruil Camper,Caravan, scooter, auto mogelijk. Woorden die bij ons bedrijf passen zijn: Kwaliteit, Klantvriendelijk , Service gericht.. Het is ook mogelijk na telefonisch overleg om buiten kantoor uren te komen kijken.