MarktPlaza

Sarah Pop Verpleegkundige Zuster te huur

25x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Daar is ze dan, de Sarah Verpleegkundige / Zuster. Een geheel nieuwe pop volgens uniek ontwerp. Momenteel exclusief verkrijgbaar bij Opblaasfiguurshop

Deze Sarah Verpleegkundige is de droom van elke (mannelijke) patiënt. Gekleed in een echt herkenbare zusteroutfit, voorzien van kort rokje zodat die lange benen extra goed uitkomen. 

Natuurlijk heeft ze ook een mooi mutsje op met rood kruis en is ze voorzien van het nodige ‘gereedschap’, waaronder een megagrote spuit. 

De zuster ka,n voor verschillende leeftijden gebruikt worden door de verwisselbare leeftijdsbordjes. Maar ze kan ook gebruikt worden zonder leeftijdsbordje zodat ze voor neutrale doeleinden in te zetten is. Denk bijvoorbeeld aan het ‘een hart onder de riem steken’ van het zorgpersoneel.

Deze mega grote opblaasbare Sarah verpleegster pop is maar liefst 4 meter hoog en torent daarmee overal bovenuit. De verjaardag van de jarige zal dan ook zeker niet ongemerkt voorbijgaan!

Deze pop wordt standaard geleverd met een leeftijdsbordje van 50, maar is ook met andere leeftijden leverbaar. Deze leeftijden kun je selecteren tijdens het doen van je bestelling.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 64,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95

#Sarah #opblaaspop #opblaasfiguur #50jaar