MarktPlaza

Abraham pop Leraar, Docent huren, landelijke bezorging mogelijk

123x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Streng maar rechtvaardig, dat is deze Abraham Pop Leraar / Docent. Of de jarige nu leraar basisonderwijs is of doceert op middelbaar onderwijs, dat maakt niet uit. Als hij jarig is dan is deze Abraham pop de enige juiste pop voor in zijn tuin!

Deze gloednieuwe opblaasbare Abraham pop is een uniek ontwerp van Opblaasfiguurshop. Ontworpen en geproduceerd in eigen beheer waardoor de pop zich onderscheidt door de vele uitgewerkte details en kwalitatief heldere prints.

Deze Abraham pop leraar is momenteel de enige opblaasbare leraar die je terug zult vinden. Gelukkig hebben wij meerdere exemplaren van deze opblaasbare docent op voorraad.

Deze leraar is er nog eentje van de oude stempel. Voorzien van een serieuze bril, een krijtje en een dik boek. Met dit boek en al zijn wijsheid slaat hij de jarige eens flink om de oren.

Als de jarige leraar op een basisschool of docente op een hogere school is dan mag deze Abraham opblaaspop absoluut niet ontbreken!

Verwisselbare leeftijd
Deze Abraham pop is voor iedere leeftijd in te zetten doordat we het leeftijdsbordje verwisselbaar hebben gemaakt, hierdoor is elke leeftijd mogelijk. Daarnaast kan het bordje er ook af waardoor deze pop ook voor andere gelegenheden in te zetten is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de open dag van een school.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 64,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95