MarktPlaza

Sarah pop Tennisster huren, landelijke bezorging mogelijk

130x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Speciaal voor de sportieve Sarah hebben we deze fitte en sportieve Sarah pop Tennisster ontwikkeld. Ze zou niet misstaan op Roland Garros of Wimbledon met haar passende tennis outfit.

Deze pop heeft Opblaasfiguurshop zelf ontwikkeld, waardoor deze enkel bij ons verkrijgbaar is.

De tennis speelster is uitgerust met een tennisracket die ze relaxed over haar schouders heeft geslagen. Daarnaast is ze natuurlijk voorzien van een tennisbal zodat ze die opslag met kracht kan serveren, 40-love!

De Sarah pop tennis is natuurlijk onmisbaar bij een jarige die graag tennist. Of ze nou 50 jaar wordt of een andere leeftijd bereikt maakt niet uit, de leeftijd is namelijk te verwisselen. Maar je kunt deze tennisster natuurlijk ook inzetten voor andere gelegenheden dan verjaardagen. Denk daarbij aan de open dag van een tennisclub of als aankleding met een tenniswedstrijd.

Verwisselbare leeftijd
Deze Sarah pop is voor iedere leeftijd in te zetten doordat we het leeftijdsbordje verwisselbaar hebben gemaakt, hierdoor is elke leeftijd mogelijk. Daarnaast kan het bordje er ook af waardoor deze pop ook voor andere gelegenheden in te zetten is.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 64,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95