MarktPlaza

Sarah pop Paardrijdster, Amazone huren, landelijke bezorging mogelijk

185x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Waarom deze grappige Sarah er nu pas is? Ja dat weten wij eigenlijk ook niet. Omdat de paardrij gekte nogal om zich heen heeft geslagen in onze eigen familie hebben wij besloten dat er ook maar een Sarah pop ‘die iets met paardrijden heeft’ moest komen. Na lang denken over hoe dat er een beetje uit moest zijn, zijn wij tot deze Sarah pop Paardrij Amazone gekomen.

Deze grappige sarah pop neemt de jarige paardrijdster in de maling door haar op een stokpaardje te zetten, misschien kan ze die wel in bedwang houden. Hier kan ze in ieder geval niet zo hard van afvallen.

Deze paardrijd amazone sarah is uitgerust met een stokpaardje, veilige cap en heeft verder vrolijk gekleurde kleding uit zodat ze goed opvalt in de tuin van de jarige.

Maar deze pop kun je natuurlijk ook voor andere gelegenheden inzetten, denk bijvoorbeeld aan paardrijwedstrijden of aan een open dag voor een winkel met paarden gerelateerde artikelen.

Verwisselbare leeftijd
Deze Sarah pop is voor iedere leeftijd in te zetten doordat we het leeftijdsbordje verwisselbaar hebben gemaakt, hierdoor is elke leeftijd mogelijk. Daarnaast kan het bordje er ook af waardoor deze pop ook voor andere gelegenheden in te zetten is.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 64,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95