MarktPlaza

Sarah pop op Wijnglas te huur, landelijke bezorging mogelijk

29x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Is de jarige die jij wilt verrassen een echte wijnliefhebber? Begint ze altijd over een lekker glaasje droge witte wijn? Of klokt ze graag een met regelmaat een rood wijntje achterover? Kortom, een echte nathals? Dan Past deze opblaasbare Sarah pop op wijnglasuitstekend in haar tuin. 

Deze opblaas Sarah houdt wel van een lekker glaasje wijn. Rood of wit, het maakt deze Sarah niet zoveel uit of het gaat er wel in.

Sarah is een echte wijnliefhebber en zit daarom ook lekker op een groot glas rode wijn. Hierdoor wordt het voor de voorbijgangers in ieder geval duidelijk dat er bij de jarige Sarah een borreltje te halen is.

Heb jij dus een 50 jarige te verrassen die wel van een glaasje druivensap houdt? Dan is deze Sarah pop op wijnglas met rode wijn de ideale pop om jouw verrassing heel toepasselijk te maken.

Op het glas van deze Sarah zit een button met het getal 50. Deze is er eenvoudig af te halen zodat de pop voor elke leeftijd geschikt is. Daarnaast hebben we enkele andere leeftijden die we eenvoudig op de pop kunnen aanbrengen. Wil jij heel graag een andere leeftijd op de pop, stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact met je op.

De pop is door 1 persoon op te zetten, al gaat het met z’n tweeën natuurlijk altijd gemakkelijker.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 49,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95