MarktPlaza

Sarah pop Naakt in Ton te huur, landelijke bezorging mogelijk

67x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Sarah pop naakt in ton

LET OP: Op dit moment is er beperkte voorraad voor deze pop. Nieuwe leveringen staan in de planning. Wil je de pop huren en kun je de gewenste data niet selecteren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kunnen wij eventuele leveringen van de fabrikant versnellen zodat jij deze gave pop op de gewenste datum kunt huren!

Is jouw vrouw, moeder, vriendin, collega of buurvrouw binnenkort jarig en wil je haar op een grappige en originele manier verrassen? En wil je dat dit keer niet doen met zo’n standaard Sarah pop? Dan past de Naakte Sarah Pop in Ton goed bij jouw verrassing.

Op deze manier kun je de jarige vrouw op een grappige manier voor paal zetten. Door de grappige verschijning valt deze juichende blote sarah ontzettend op. Iedere voorbijganger die langst de tuin van de 50 jarige vrouw komt zal omkijken naar deze grappige opblaaspop.

Deze jarige opblaas sarah is de vrolijkheid zelve maar is alleen eventjes haar kleding vergeten, waarschijnlijk vol enthousiasme onder de douche uitgesprongen…

Deze jarige sarah in ton kun je voor heel veel verschillende jarige vrouwen inzetten. Daarnaast is de pop voor veel meer leeftijden dan alleen maar 50 inzetbaar. Het leeftijdsbordje op deze pop is namelijk verwisselbaar.

Tijdens het doen van je bestelling kun je een leeftijdsbordje naar keuze selecteren. Wij zorgen er dan voor dat je deze meegeleverd krijgt.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 49,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95

#Sarah# #opblaasfiguur #50jaar #pop #huren #binnen #opblaaspop #naakt