MarktPlaza

Sarah pop met wandelstok te huur, landelijke bezorging mogelijk

289x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Sarah pop met wandelstok huren

LET OP: Op dit moment is er beperkte voorraad voor deze pop. Nieuwe leveringen staan in de planning. Wil je de pop huren en kun je de gewenste data niet selecteren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kunnen wij eventuele leveringen van de fabrikant versnellen zodat jij deze gave pop op de gewenste datum kunt huren!

Vind jij de jarige Sarah al een oude dame? En wil je haar even extra plagen door haar te verrassen met een gigantische grote opblaasbare vrouw in haar tuin? Eentje die een stok nodig heeft om te blijven staan? Want dat hoort toch wel een beetje bij de leeftijd van een jarige Sarah…

Jullie hebben haar vast wel eens met haar leeftijd geplaagd. Er is vast wel eens een grapje gemaakt in de vorm van: heb je al een stok nodig om te kunnen lopen? Of zullen we je maar een rollator geven?

Speciaal om de jarige sarah haar leeftijd nog iets meer in te wrijven is er nu deze grote opblaasbare sarah pop met wandelstok en een fles wijn. Want een feestje vieren dat hoort er natuurlijk gewoon bij, tijdens deze fantastische en onvergetelijke dag!

 Kwalitatief hoogstaand materiaal

Deze pop is een gloednieuw model, een geheel nieuwe lijn. In tegenstelling tot eerder uitgebrachte Abraham en Sarah poppen is deze Sarah pop met Wandelstok uitgevoerd in PVC materiaal. Dit maakt het gebruik van fellere kleuren en het gebruik van full color prints mogelijk. Deze nieuwe soort poppen hebben daarom vaak meer ‘details’, dan de eerdere poppen. Deze details vind je vaak terug in het gezicht, maar ook op objecten die de pop vast heeft. 

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 59,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95

#Sarah# #opblaasfiguur #50jaar #pop #huren #binnen #opblaaspop #stok