MarktPlaza

Sarah pop lerares, docente huren, landelijke bezorging mogelijk

89x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze splinternieuwe opblaasbare Sarah is een uniek ontwerp van Opblaasfiguurshop. Ontworpen en geproduceerd in eigen beheer waardoor de pop zich onderscheidt door de vele uitgewerkte details en kwalitatief heldere prints. Deze Sarah pop Lerares, Docente is uniek in haar soort. Momenteel vind je nergens anders een Sarah pop die het beroep van lerares of docente uitoefent. Met de ontwikkeling van onze eigen poppen willen we jou zo veel mogelijk keus bieden waardoor het kiezen van een passende pop voor de jarige steeds makkelijker wordt.

Uiteraard beschikt deze opblaas sarah pop over de nodige accessoires die doen denken aan een lerares. Zo heeft deze docente een wereldbol vast, maar gaat zij de jarige ook tegemoet met een dik boek waar alle kennis en levenswijsheden in staan. Uiteraard is zij gehuld in kleding die direct aan een nette en correcte lerares doet denken.

Deze opblaasbare Sarah pop is voorzien van diverse details en onderscheid zich daardoor van veel andere Sarah Opblaaspoppen.

Als de jarige lerares op een basisschool of docente op een hogere school is dan mag deze sarah opblaaspop absoluut niet ontbreken!

Verwisselbare leeftijd
Deze Sarah pop is voor iedere leeftijd in te zetten doordat we het leeftijdsbordje verwisselbaar hebben gemaakt, hierdoor is elke leeftijd mogelijk. Daarnaast kan het bordje er ook af waardoor deze pop ook voor andere gelegenheden in te zetten is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de open dag van een school.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 64,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95