Sandra Brown Nacht van zonde

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 91x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Sandra Brown Nacht van zonde
Gebonden boek
Carnaval in New Orleans: iedereen is in feeststemming, en een erotische spanning hangt in de lucht. Voor een ex-agent die op de vlucht is voor zijn eigen misdaad, en voor een vrouw die gevangen zit in een liefdeloos huwelijk, biedt carnaval de enige kans op vrijheid - en op elkaar.
Burke Basile is een harde, eerlijke politieman wiens wereld in elkaar stort als zijn beste vriend en collega sterft. Hij neemt ontslag en zweert wraak op de man achter de fatale samenzwering: Pinkie Duvall, een sinistere, flamboyante advocaat die zojuist alweer een moordenaar heeft vrijgekregen.
Remy was nog heel jong toen Pinkie Duvall haar als zijn eigendom begon te beschouwen. Hij draagt de verrukkelijke vrouw op handen, maar eigenlijk is ze niet meer dan zijn gevangene - ze wordt dag en nacht bewaakt. Als de wraakzuchtige Burke met behulp van een list toeslaat en Remy als zijn gijzelaar ontvoert, is Duvall furieus. Burke zit hem al langer in de weg, en nu zal Duvall hem koste wat kost eigenhandig vermoorden.
Burke vlucht met Remy naar zijn blokhut diep in de mistige moerassen van New Orleans. Hij veracht de jonge vrouw om haar huwelijk met Duvall, maar voelt een niet te onderdrukken aantrekkingskracht voor haar - en dat is wederzijds...
Na een zinderende nacht in elkaars armen, zien Burke en Remy nog maar één uitweg: een wanhopige confrontatie met Duvall, temidden van de gekte van het carnavalsfeest


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.