MarktPlaza

Citroën C4 Picasso - 1.6 VTi Image 5p. Airbag, Airco, Alarm, Boordcomputer, Cruise control, Stuurbek

578x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 2.015 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 183 x 167 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 186 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik in de stad: 10,1 l/100km (1 op 9,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
CO2 uitstoot: 159 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Deze Citroën C4 Picasso uit het bouwjaar 2011 heeft een tellerstand van 123640 kilometer. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Verder is de Citroën uitgerust met: elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Om deze Citroën echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Autobedrijf Ceulen en Ko is gespecialiseerd in Citroën en Peugeot. Met een ruim aanbod in goede occasions van meerdere merken. Onze gebruikte auto’s worden (vanaf 4500 euro) geleverd met Bovag garantie. Een proefrit maken en inruil van uw auto is altijd mogelijk. Ook bent u welkom voor periodiek onderhoud en reparatie van ieder merk, APK, schadeherstel, airco-service, aankoopkeuring, autokeuringen, winterbanden, accu’s en uitlezen van auto-elektronica. Goede service, scherpe prijzen en klantvriendelijkheid zoals u zich dat wenst. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Verkoopprijzen worden geadverteerd incl. kosten Rij-klaarmaken