MarktPlaza

Saab 9-5 Estate - 2.3t Arc Automaat, climate control, cruise control, trekhaak geen afleverkosten

657x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Achterbank in delen neerklapbaar, Airbag(s) side voor, Airbag passagier, Alarm klasse 1(startblokkering), Armsteun achter, Armsteun voor, Audio-installatie, Autotelefoon voorbereiding, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Elektrische ramen voor en achter, Hoofdsteunen voor, Houtafwerking interieur, koplampreiniging, Lederen stuurwiel en versnellingspook, Lichtmetalen velgen 16", mistlampen voor, Stuur verstelbaar, Voorstoelen in hoogte verstelbaar, Voorstoelen verwarmd
Het zijn de herkenbare styling en de typisch Scandinavische aandacht voor kwaliteit en veiligheid, waarmee deze Saab 9-5 Estate zich onderscheidt. Deze mooie auto is van het bouwjaar 2001 en heeft nu 391601 kilometer op de teller staan. De krachtige motor geeft deze Saab uitstekende prestaties. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Modelreeks: sep 2001 - nov 2005
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.170 kg
Afmetingen (LxBxH): 483 x 179 x 150 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 220 km/u
CO2 uitstoot: 246 g/km
Emissieklasse: Euro3
Motorrijtuigenbelasting: € 224 - 252 per kwartaal
Autobedrijf Ceulen en Ko is gespecialiseerd in Citroen en Peugeot. Met een ruim aanbod in goede occasions van meerdere merken. Onze gebruikte auto’s worden (vanaf 4500 euro) geleverd met Bovag garantie. Een proefrit maken en inruil van uw auto is altijd mogelijk. Ook bent u welkom voor periodiek onderhoud en reparatie van ieder merk, APK, schadeherstel, airco-service, aankoopkeuring, autokeuringen, winterbanden, accu’s en uitlezen van auto-elektronica. Goede service, scherpe prijzen en klantvriendelijkheid zoals u zich dat wenst. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Verkoopprijzen worden geadverteerd incl. kosten Rij-klaarmaken