MarktPlaza

Rosalind Miles De roos en de doorn

69x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Rosalind Miles De roos en de doorn
Paperback
Als Robert Maitland terugkeert naar zijn geboortestad die hij enkele jaren daarvoor ontvluchtte, wil hij een nieuwe start maken. Nog maar net beroepen tot predikant en gelukkig getrouwd, heeft hij zich vast voorgenomen te vechten tegen de schaduwen van het verleden.
Hij moet zichzelf bewijzen tegenover zijn parochie, tegenover zijn dominante zus die Robert wil helpen een schitterende carrière te maken en tegenover zijn liefhebbende en loyale vrouw Claire.
Het laatste waar hij op zit te wachten is verliefd te worden op een jong meisje. Een verliefdheid die uitmondt in een obsessie. Haar prachtige ogen lijken hem te smeken haar ziel te redden. Maar het gaat Robert niet alleen om haar ziel... Een afschuwelijke tragedie maakt een abrupt einde aan zijn dilemma.
Zo'n twintig jaar later bevindt Roberts carrière zich op een hoogtepunt. Ten koste van zijn gevoelsleven heeft hij al zijn ambities verwezenlijkt. Het verleden lijkt heel ver achter hem te liggen totdat - als een bijna vergeten schim - opnieuw een jong meisje in zijn leven verschijnt...