Robin Pilcher Vlucht over de oceaan

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 91x bekeken
  • Datum geplaatst 8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Robin Pilcher Vlucht over de oceaan
Paperback
Davids wereld is ingestort na het overlijden van zijn geliefde vrouw Rachel. Hij is met zijn drie kinderen ingetrokken bij zijn ouders op hun Schotse landgoed Inchelvie en heeft alle interesse in zijn baan bij het familiebedrijf, een whiskydistilleerderij, verloren. In een poging om aan zijn ondraaglijke verdriet te ontkomen stort hij zich op werken in de tuinen rondom Inchelvie.
Door een crisis op de distilleerderij is David echter genoodzaakt voor de zaak naar Amerika te reizen, alwaar hij wordt verrast door de anonimiteit die hij daar ondervindt. David besluit zijn verblijf als vreemde in een onbekend land te verlengen, en accepteert een baantje als tuinman.
Door letterlijk afstand te nemen van Schotland, kan David dingen in perspectief zien, en is hij weer in staat zijn gedachten te ordenen. En juist als hij - geïnspireerd door een nieuwe vriendschap - beseft dat hij verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn eigen familie en hun bedrijf, wordt hij naar huis geroepen vanwege een tragisch voorval.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.