Roberta Jean Mountjoy In de ban van de regengodin

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 60x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Roberta Jean Mountjoy In de ban van de regengodin
Gebonden boek
Pau'tami is de lieveling van Moeder Aarde. Zij is tevens de dochter van opperhoofd Tagis-wei en voorbestemd eens het trotse doch vreedzame indianenvolk van de Chalanui te leiden.
Marcus Opalgate komt samen met zijn broer Richard uit Londen naar de wouden waar de indianen leven om er zijn fortuin te zoeken. Ontberingen en teleurstellingen wisselen elkaar af en al spoedig zoekt Richard vergetelheid in de whiskey, die hem uiteindelijk noodlottig zal worden. Marcus is uit ander hout gesneden en zet door.
Als Pau'tami's vader een gewelddadige dood sterft, wordt haar naam tot Nachtwind omgedoopt en wordt zij tijdens een uitputtend en duister ritueel ingewijd als regenmaakster en stamhoofd. De Chalanui aanbidden haar en zij aanbidt... Marcus Opalgate, de man die als geen ander een bedreiging vormt voor het voortbestaan van haat stam en zijn eeuwenoude beschaving.
De kleine, beeldschone, atletische, donkere indiaanse vrouw en de robuuste, roodharige, Engelse fortuinjager: een liefde die niet zou mogen bestaan; een liefde die niet kan standhouden; een liefde waarop een taboe rust.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.