MarktPlaza

Robert Rosenboom - De Wet van het Octaaf (Hardcover/Gebonden) Nieuw

96x bekeken
10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Robert Rosenboom  -  De Wet van het Octaaf  (Hardcover/Gebonden) Nieuw

BCZ

vallen, intervallen en weer opstaan in organisaties

  • 160 pagina's

De universele Wet van het Octaaf met zijn acht tonen brengt aan het licht dat organisaties zich volgens vaste patronen ontwikkelen. Naast natuurlijke versnellingen zijn er natuurlijke vertragingen, ‘intervallen’. Juist in die intervallen vinden de wezenlijke veranderingen plaats. Dit inzicht is van groot belang als een organisatie zich snel en met succes aan veranderende omstandigheden wil aanpassen.

Vandaag de dag is de bereidheid om te veranderen groter dan ooit, evenals de wens tot zelfontplooiing van de individuele leidinggevenden en medewerkers. Dat is natuurlijk winst. Maar veel verandertrajecten verzanden en maken de deelnemers kopschuw. Veranderen is één ding, maar hoe? En wat zijn de kaders en patronen bij veranderingen?

De Wet van het Octaaf  is een uniek en prachtig model waarmee ondernemers en managers leren de acht tonen te vertalen in praktisch handelen, en de intervallen als leermomenten te koesteren.

Robert Rosenboom, oud-ondernemer met een filosofische achtergrond, is trainer en consultant bij Springteam trainersatelier in Rotterdam.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties