MarktPlaza

RIB-Line Conrad Pischel 5.8 Premium

365x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nieuwprijs van deze boot is € 47.801,- De nieuwe Pischel Ribline 5.8 Premium heeft een facelift gekregen. Schoonheid, oog voor detail en een markant achterschip zijn kenmerken. De bekende eigenschappen van de originele bestseller zijn gebleven.
De grote opbergruimte biedt plaats voor waterski’s, koelbox en andere uitrusting. Zonaanbidders kunnen kiezen uit twee comfortabele zonnebedden. Klap de rugleuning van de bestuurdersbank naar beneden en er ontstaat een tweede ligbed. Als optie biedt de 5.8 Premium twee zwemplateaus op het achterschip met geïntegreerde uitschuifbare ladder.
Met veel lift is deze sierlijke Ribline zeer geschikt om offshore te varen. De centrale roestvrijstalen tank heeft een inhoud van 120 l onder de kuip van de cockpit. Met deze gewichtsverdeling hoeft de Pischel Ribline 5.8 Premium nauwelijks getrimd te worden. Op alle belangrijke plaatsen is anti-slip toegepast, zelfs op de tubes. Dit biedt, samen met een aantal handgrepen een veilige vaart.
Voor schippers die het prettiger vinden om tijdens het varen te staan, is optioneel een flip-up zitbank met rugleuning leverbaar.
Extra gegevens:
Merk: RIB-Line Conrad Pischel
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: Huizen
Lengte: 5.9 meter
Breedte: 2.4 meter
Diepgang: 0.5 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Hypalon
Rompvorm: V-bodem
Merk motor: Yamaha
Type motor: FETL 100pk
Bouwjaar motor: 2019
Brandstof: Benzine
Draaiuren: 46
Vermogen: 100
Tank: 120 l
Aantal cilinders: 4
Besturing: Stuurwiel
Lenspomop: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig