MarktPlaza

RIB-Line by Conrad Pischel 6.8 Premium

157x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

RIB-Line Premium 6.8 inclusief Mercury Verado AMS 250pk V8.
UIT VOORRAAD LEVERBAAR
R.I.B.-Line 6.8 PremiumSafety first
De Pischel Ribline 6.8 Premium heeft de capaciteiten van een offshore-rubberboot. Het model kan ook voor professionele doeleinden gebruikt worden. Geschikt om op ruwe wateren te varen. Wanneer naar de romp, degelijkheid en gedrag gekeken wordt, doet deze niet onder voor boten die door overheidsinstanties worden gebruikt. Zelfs onder de slechtste omstandigheden voelen de opvarenden zich veilig aan boord. Door de vele handgrepen die zich overal bevinden, kan iedereen zich overal optimaal bewegen of een zitplaats vinden.
Met genoeg ruimte aan boord, kan men zich ook goed ontspannen. Zonaanbidders hebben de keuze uit twee comfortabele zonnebedden. De aan bakboord gelegen doorloop komt uit op het zwemplatform. Ter afkoeling na het zonnen of na het zwemmen, bevinden zich op het achterschip een optionele douche en een telescopische zwemtrap.
Deze 6.8 Premium is met een enkele outboard uitgerust. De Mercury Verado V8 met 250 pk geeft deze boot een topsnelheid van 98 km/u.
De sierlijke maar toch stevige wakeboard-balk maakt een hoog trekpunt mogelijk. De speciaal ontwikkelde vorm met een buisdiameter van 50 mm en degelijke versterkingen in de GRP-romp geven de nodige sterkte. Als optie kunnen een ankerlier en een waterbestendige t-top geïnstalleerd worden. Er kunnen ook inbouwtoiletten worden geleverd en een stevig geïntegreerde pantry met koelkast, kooktoestel en wasbak.
Extra gegevens:
Merk: RIB-Line by Conrad Pischel
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: Huizen
Lengte: 6.9 meter
Breedte: 2.85 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Rubber/Hypalon
Rompvorm: V-bodem
Merk motor: Mercury
Type motor: Verado AMS
Bouwjaar motor: 2019
Brandstof: Benzine
Vermogen: 250
Tank: 260 l
Cilinder inhoud: 4.6L
Aantal cilinders: 8
Besturing: Stuurwiel
Lenspomop: aanwezig
Geluidsinstallatie: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
GPS: aanwezig
Anker: aanwezig