MarktPlaza

Renault Twingo - 1.2-16V Dynamique | SCHUIFDAK | CLIMA | CRUISE CONTROL |

524x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: dec 2008 - apr 2011
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 107 Nm
GVW: 1.370 kg
Afmetingen (LxBxH): 360 x 166 x 147 cm
Wielbasis: 237 cm
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- mistlampen voor
- Stuur verstelbaar
Bij het ontwerpen van de Renault Twingo stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Renault met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Houdt u van frisse lucht en van licht dan zit u helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Renault te reserveren.
Autohuis Salland is een autobedrijf dat is gespecialiseerd in het in- en verkopen van jonge en nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Het bedrijf vloeit voort uit een bijna 60-jarig bestaand familiebedrijf. Dit familiebedrijf genaamd In de Wal auto’s is een grote partij in de autowereld en verkoopt uitsluitend Business to Business. Met dit familiebedrijf achter ons en de inmiddels jarenlange ervaring in de autobranche bent u bij Autohuis Salland aan het juiste adres voor al uw auto’s. Doormiddel van een nauwkeurige selectie bij het inkopen, waarbij streng wordt gekeken naar een sluitende kilometerstandregistratie en onderhoudshistorie, beschikt onze voorraad alleen over nette en correcte auto’s. Met een gemiddelde voorraad van 60 occasions biedt Autohuis Salland u een breed assortiment. Daarnaast is het de mogelijkheid om een zoekopdracht bij ons in te dienen, hierin kunt u uw wensen en eisen aangeven en wij komen dan met een passend aanbod bij u terug! U kunt bij ons terecht binnen de openingstijden, daarnaast is het mogelijk om 's avonds op afspraak langs te komen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.