MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.2 TFSI S-LINE Edition | AUTOMAAT | NAVI | CLIMA |

549x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2012
Modelcode: 8PA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.830 kg
Afmetingen (LxBxH): 444 x 177 x 142 cm
Wielbasis: 258 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 192 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 123 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoon voorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurders-informatie-systeem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- koplampreiniging
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- S Line exterieur
- Sportonderstel
- Sportstoelen voor
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Zonnescherm achterruit
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Geniet van de sportieve uitstraling en de fraaie details die de S-Line styling deze auto geeft. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. De sportstoelen geven het interieur van deze A3 Sportback een super strakke en sportieve uitstraling. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, lederen stuur, bestuurders-informatie-systeem en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Autohuis Salland is een autobedrijf dat is gespecialiseerd in het in- en verkopen van jonge en nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Het bedrijf vloeit voort uit een bijna 60-jarig bestaand familiebedrijf. Dit familiebedrijf genaamd In de Wal auto’s is een grote partij in de autowereld en verkoopt uitsluitend Business to Business. Met dit familiebedrijf achter ons en de inmiddels jarenlange ervaring in de autobranche bent u bij Autohuis Salland aan het juiste adres voor al uw auto’s. Doormiddel van een nauwkeurige selectie bij het inkopen, waarbij streng wordt gekeken naar een sluitende kilometerstandregistratie en onderhoudshistorie, beschikt onze voorraad alleen over nette en correcte auto’s. Met een gemiddelde voorraad van 60 occasions biedt Autohuis Salland u een breed assortiment. Daarnaast is het de mogelijkheid om een zoekopdracht bij ons in te dienen, hierin kunt u uw wensen en eisen aangeven en wij komen dan met een passend aanbod bij u terug! U kunt bij ons terecht binnen de openingstijden, daarnaast is het mogelijk om 's avonds op afspraak langs te komen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.