MarktPlaza

Renault Trafic - 2.0 dCi T29 L2H1 Eco Black Edition / 115 PK / Navigatie / Trekhaak / 1e eigenaar

871x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 3.030 kg
Wielbasis: 35 cm
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 180 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 109 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Navigatie-pakket
- Navigatie-systeem full map
- Pack Airco
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- Tussenschot laag
- Tussenschot volledig
- Velours bekleding
- Warmtewerende voorruit
- Zijschuifdeur rechts
Zeer goed onderhouden Renault Trafic van 1e eigenaar. Onderhoudsboekje en onderhoudshistorie aanwezig. N.A.P. aanwezig. Alle rekeningen van onderhoud volledig aanwezig. Zowel van binnen als buiten zeer nette bedrijfswagen. Luxe uitvoering met o.a.
Achterdeuren 180 graden draaibaar zonder ramen, Pack TomTom Live met bluetooth, Imperial inclusief spoiler, Tussenschot zonder raam, Opsteekrol imperial, Vaste trekhaak,
Pack Airco, Vloerplaat Trafic L2, Pack Electric, Wandbekleding L2 en nog veel meer.
Uitdagend, innemend en een tikje exclusief, zo kun je Franse auto’s het best omschrijven. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook is de Renault uitgerust met: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Trafic is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Met ons ruime aanbod van minimaal 80 voertuigen in uiteenlopende merken, kunnen wij u helpen aan een auto die bij uw wensen en budget past. Garantie, inruil en financiering zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Raadpleeg voor ons brede aanbod voertuigen en meer informatie onze website www.autoroels.nl. Natuurlijk informeren wij u ook graag telefonisch of per mail.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echt nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.