MarktPlaza

Renault Mégane - 1.6-16V Authentique Comfort | Airco | Cruise Control | Trekhaak | NAP en APK tot 22

107x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2003 - dec 2005
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 152 Nm
GVW: 1.750 kg
Afmetingen (LxBxH): 450 x 178 x 146 cm
Wielbasis: 268 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 164 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen voor en achter
- Isofix
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Radiovoorbereiding
- Ruimtebesparend reservewiel
- Stuur verstelbaar
Zeer nette en goed rijdende Renault Megane afkomstig van de 2e eigenaar. De distributieriem is vervangen bij 97.316 km en de APK is geldig tot 22-01-2021!
Deze generatie van de Renault Mégane onderscheidt zich nog altijd met zijn elegante vormgeving. Dit is een auto uit 2005, hij heeft 128789 kilometer gelopen. Natuurlijk behoren getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze auto is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Renault Mégane heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Leuk dat u kijkt naar onze auto! INRUIL van uw auto of motor? Graag! Vragen? Bel of Whatsapp ons: 06-12547837
De prijs is op basis van een netto meeneemprijs. Dat betekent dat deze prijs inclusief BTW is (tenzij het een BTW grijskenteken/bedrijfswagen betreft) en direct rijklaar is.
Verder is de prijs altijd inclusief geldige APK, tenaamstelling van uw nieuwe auto en het vrijwaren van uw inruilauto. Wij hanteren geen afleverkosten. Mocht uw nieuwe auto aan onderhoud toe zijn, dan kunt u dit door ons laten uitvoeren tegen een zeer aantrekkelijke meerprijs. Garanties behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden voor net even dat extra stukje zekerheid.
Bekijk ons aanbod online of kom langs in Schoonebeek. Bel wel even van te voren, we werken namelijk alleen op afspraak. 06-12547837
www.autohoff.nl
Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite en advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Er kunnen dan ook geen rechten aan deze advertentie worden ontleend. Vertrouwt u daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.