MarktPlaza

Seat Ibiza ST - 1.2 TDI Style Ecomotive | Autom. Airco | Cruise Control | Privacy Glass | Afn. Trekh

587x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2010 - mei 2012
Modelcode: 6J8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 180 Nm
GVW: 1.645 kg
Afmetingen (LxBxH): 423 x 169 x 145 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 14,6 s
Topsnelheid: 173 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 89 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 266 - 280 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 100% Onderhouden
- Distributieriem is vervangen
- Parkeersensor achter
- Trekhaak afneembaar
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitensp.inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Isofix
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Technic-pakket
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Winterbanden
Zeer nette en goed rijdende Seat Ibiza Station TDi. De auto is voorzien van 4 zeer goede GoodYear winterbanden en een nieuwe APK.
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Seat Ibiza ST. Deze auto komt uit het bouwjaar 2011. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. Bij de uitrusting van deze Seat horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. U bent in deze Seat ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In de Seat Ibiza ST heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?
Leuk dat u kijkt naar onze auto! INRUIL van uw auto of motor? Graag! Vragen? Bel of Whatsapp ons: 06-12547837
De prijs is op basis van een netto meeneemprijs. Dat betekent dat deze prijs inclusief BTW is (tenzij het een BTW grijskenteken/bedrijfswagen betreft) en direct rijklaar is.
Verder is de prijs altijd inclusief geldige APK, tenaamstelling van uw nieuwe auto en het vrijwaren van uw inruilauto. Wij hanteren geen afleverkosten. Mocht uw nieuwe auto aan onderhoud toe zijn, dan kunt u dit door ons laten uitvoeren tegen een zeer aantrekkelijke meerprijs. Garanties behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden voor net even dat extra stukje zekerheid.
Bekijk ons aanbod online of kom langs in Schoonebeek. Bel wel even van te voren, we werken namelijk alleen op afspraak. 06-12547837
www.autohoff.nl
Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite en advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Er kunnen dan ook geen rechten aan deze advertentie worden ontleend. Vertrouwt u daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.