MarktPlaza

Renault Koleos - Dynamique Pack 2.5 16v 170pk 100% onderhouden, trekhaak , 2.000 kg aanhangergewicht

673x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2008 - dec 2009
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 226 Nm
GVW: 2.100 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 186 x 171 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 9,1 s
Topsnelheid: 194 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,6 l/100km (1 op 10,4)
Brandstofverbruik in de stad: 13,0 l/100km (1 op 7,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
CO2 uitstoot: 230 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afdekhoes
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatiesysteem
- Audiobediening op het stuurwiel
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitenwisser achter
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Zonnescherm(en)
Deze origineel Nederlandse Koleos hebben wij nieuw geleverd, altijd hier in onderhoud gehad en komt nu van de 2e eigenaar. De Dynamique Pack is een royale en luxe auto die wij, met ons Top Afleverpakket, ook weer in een topstaat aan u afleveren. Het onderhoud hebben we reeds uitgevoerd maar dan leveren we hem ook af met een nieuwe APK, banden die altijd ruim boven de 4 mm zijn, een gecontroleerde, indien nodig gerepareerde en afgevulde airconditioning en weet u zich met de 6 maanden volledige garantie verzekerd ook na die tijd verzekerd van een perfecte auto.
Deze Koleos is voorzien van navigatie maar deze is helaas niet meer te updaten, nu is dat op zich ook niet zo erg want de updates cd's waren een aantal honderden euro's en tegenwoordig zijn er allerlei handige appjes op uw smartphone te installeren die actueler en zelfs gratis zijn. De trekhaak is afneembaar (met slot) en voorzien van een 13-polige stekker met een constant- en geschakelde plus die we vanaf de accu op de enige correcte manier, gezekerd naar achter hebben getrokken.
Dit is een heerlijke, uitermate krachtige auto waar u nog heel lang met veel plezier in zult rijden!
Neem voor een proefrit of een scherp voorstel contact op met ons op of klik op de detailpagina van deze auto op onze website www.autozenter.nl op de gele button "vraag een inruilofferte aan" en vul het formulier in (er worden ook foto's gevraagd). U ontvangt dan zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 24-uur een offerte via de e-mail.. ..
Al onze auto's worden bij binnenkomst direct professioneel gepoetst en als er al kleine restyle deukjes op zitten laten we die gelijk verwijderen. Al jaren horen we dat onze auto's er toch wel heel erg netjes bij staan en dat zien we ook terug in de enorm hoge klantbeoordelingen. In 2019 beoordelen onze klanten (gemeten door het onafhankelijke platform Tevreden.nl) ons wederom met een hele mooie 9.1 en daar zijn we enorm trots op!.. ..
Alle prijzen zijn rijklaar inclusief de onvermijdbare kosten. Dat is dus inclusief de kentekenleges, een geldige APK en de 6 maanden wettelijke garantie (dat is garantie op gebreken die u als consument niet hoeft te verwachten, de leeftijd en kilometerstand in aanmerking nemende). U begrijpt dat hier nog ruimte voor discussie in zit.. ..
Daarom: wilt u een 100% garantie zonder discussie en een compleet klaargemaakte auto? Dan kunt u gebruik maken van ons Top Afleverpakket. Kijk op de foto voor de inhoud of informeer hiernaar bij ons.. ..
Hoewel elke advertentie met aandacht wordt opgesteld kan het voorkomen dat uitvoeringsspecificaties, mede bij een importauto i.v.m. andere fabriekssamenstellingen, verschillen. Heeft u specifieke eisen of vragen beantwoorden we die graag!.. ..
Wij zijn sinds 1986 Renault dealer voor regio Schagen (tussen Alkmaar en Den Helder) en inmiddels Renault en Dacia erkend reparateur. Al onze occasions zijn voorzien van sluitende kilometer- en onderhoudshistorie. Graag tot ziens in ons gezellige familiebedrijf, Eric Zentveldt helpt u graag verder!.. ..
Onze Privacy verklaring vindt u op www.autozenter.nl.. ..