MarktPlaza

Renault Clio - IV 5-drs GT Tce 120 EDC automaat 17" velgen, Keyless Entry, R-Link Europa , NL-auto,

576x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mei 2013 - sep 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
Wielbasis: 259 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 9,4 s
Topsnelheid: 199 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- Pack Comfort-2
- R-Link pakket
- 12Volt aansluiting
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Achterspoiler
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Audiobediening op het stuurwiel
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Ruitenwisser achter
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Toen we deze zeer mooie, origineel Nederlandse GT binnenkregen in 2017 was hij net een jaar oud en stond er nog maar 4.500 km op de teller. Toen al en nu nog steeds een heerlijke auto waar we destijds ook zelf een aantal weken in gereden hebben voor we hem aan de 2e eigenaar hebben verkocht. Die heeft er in 26 maanden tijd slecht 13.000 km bij gereden en daar kunt u nu van profiteren!.. ..
De sportieve GT uitvoering kenmerkt zich door de looks van buiten, speciale 17" lichtmetalen velgen, specifieke GT voor- en achterbumper en dubbele uitlaatpijpen maar ook van binnen. De heerlijk zittende sportstoelen bijvoorbeeld. Daarnaast is de zeer snel, stil en fijn schakelende EDC (Efficient Dual Clutch) automaat ook voorzien van de flippers aan het stuur zodat u zelf indien gewenst ook sequentieel kunt meeschakelen. Vergeet u dat een keer? Geen zorgen, het is een goed beveiligd systeem waar geen fouten mee te maken zijn en natuurlijk kunt u hem ook gewoon in de D van Drive zetten :-).. ..
De 120 pk sterke Tce (Turbo Control Efficiency) motor combineert sportiviteit met zuinigheid, hoewel niet al onze klanten het opgegeven gecombineerde verbruik van 1:19,2 weten te halen is 1:16 zeker reeel haalbaar!.. ..
Kortom, een heerlijke auto waar u, helemaal gezien zijn extreem lage, uiteraard aantoonbaar correcte, kilometerstand nog jarenlang heerlijk van kunt genieten! .. ..
.. ..
Neem voor een proefrit of een scherp voorstel contact op met ons op of klik op de detailpagina van deze auto op onze website www.autozenter.nl op de gele button "vraag een inruilofferte aan" en vul het formulier in (er worden ook foto's gevraagd). U ontvangt dan zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 24-uur een offerte via de e-mail.. ..
Al onze auto's worden bij binnenkomst direct professioneel gepoetst en als er al kleine restyle deukjes op zitten laten we die gelijk verwijderen. Al jaren horen we dat onze auto's er toch wel heel erg netjes bij staan en dat zien we ook terug in de enorm hoge klantbeoordelingen. In 2019 beoordelen onze klanten (gemeten door het onafhankelijke platform Tevreden.nl) ons wederom met een hele mooie 9.1 en daar zijn we enorm trots op!.. ..
Alle prijzen zijn rijklaar inclusief de onvermijdbare kosten. Dat is dus inclusief de kentekenleges, een geldige APK en de 6 maanden wettelijke garantie (dat is garantie op gebreken die u als consument niet hoeft te verwachten, de leeftijd en kilometerstand in aanmerking nemende). U begrijpt dat hier nog ruimte voor discussie in zit.. ..
Daarom: wilt u een 100% garantie zonder discussie en een compleet klaargemaakte auto? Dan kunt u gebruik maken van ons Top Afleverpakket. Kijk op de foto voor de inhoud of informeer hiernaar bij ons.. ..
Hoewel elke advertentie met aandacht wordt opgesteld kan het voorkomen dat uitvoeringsspecificaties, mede bij een importauto i.v.m. andere fabriekssamenstellingen, verschillen. Heeft u specifieke eisen of vragen beantwoorden we die graag!.. ..
Wij zijn sinds 1986 Renault dealer voor regio Schagen (tussen Alkmaar en Den Helder) en inmiddels Renault en Dacia erkend reparateur. Al onze occasions zijn voorzien van sluitende kilometer- en onderhoudshistorie. Graag tot ziens in ons gezellige familiebedrijf, Eric Zentveldt helpt u graag verder!.. ..
Onze Privacy verklaring vindt u op www.autozenter.nl.. ..