MarktPlaza

Renault Kangoo - Blue dCi 80 EU6 Comfort - Nieuw

594x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modelreeks: aug 2019 - 2020
Cabine: enkel
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 210 Nm
GVW: 1.980 kg
Lengte/hoogte: L1H1
Afmetingen (LxBxH): 428 x 214 x 184 cm
Wielbasis: 270 cm
Tankinhoud: 60 liter
Inhoud laadruimte: 3.000 l
Acceleratie (0-100): 15,2 s
Topsnelheid: 154 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 127 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 01-02-2022
Motorrijtuigenbelasting: € 80 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- ECO-modus
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- MP3 aansluiting (AUX)
- Rubber mat in laadruimte
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Tussenschot volledig
- USB aansluiting
- Zijschuifdeur rechts
De Kangoo Express biedt een uitzonderlijk groot aanbod: drie lengtevarianten (Compact, Express en Maxi), twee of drie zitplaatsen (afhankelijk van de versie) met verbrandingsmotor en twee lengtevarianten in de 100 % elektrische Z.E. De optie met drie zitplaatsen voorin is nieuw voor de Kangoo Express met verbrandingsmotor. De Kangoo Express-serie laat nog meer innovaties zien: nieuwe, zuinige en krachtige motoren, een achteruitrijcamera, ESC van de nieuwste generatie met Extended Grip en Hill-Start Assist-functie, nieuwe radio's met USB en Bluetooth, R-LINK-multimediasysteem met geïntegreerde navigatiefunctie.
Wij leveren deze voorraad Kangoo Express van €17,443,- excl. btw/bpm, nu voor €13.225- excl. btw/bpm rijklaar. Je kunt dus profiteren van maar liefst 25,5% korting. Onze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en staan voor je klaar.
Rijd je jouw bedrijfswagen liever voor een vast bedrag per maand ? Zo rijd je al een nieuwe Kangoo voor 1,9%* rente op de financiering, met een verlengde garantie én onderhoud al vanaf € 152,- per maand. Bovenstaande prijs is incl. alle acties van Renault.
*Vraag onze Account Managers of Bedrijfswagen Specialisten naar de voorwaarden en mogelijkheden.
Deze Kangoo Express is extra voorzien van de volgende opties: Boardcomputer en cruisecontrol met snelheidsbegrenzer.
Wij bieden deze Kangoo aan inclusief het Standaard(4) Afleverpakket, deze bestaat uit: uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, €10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handelings en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia en navigatiesysteem, registratiekosten en recyclingsbijdrage. Ook bieden we optioneel het Basis(5) Afleverpakket of het Premium(6) Afleverpakket aan. De inhoud van deze pakketten tref je aan op de laatste afbeelding van de advertentie.
Deze bus wordt aangeboden met standaard 2 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking (uitgezonderd op- en ombouw op de bedrijfswagens).
Voor meer informatie, een proefrit en of een vrijblijvende offerte op maat kun je gerust contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Je bent van harte welkom bij Auto Munsterhuis BV, al meer dan 50 jaar een gevestigde naam in Twente.
Auto Munsterhuis BV doet er altijd alles aan om de informatie op deze internetsite zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Vraag voor aankoop naar de aanwezige opties en accessoires op de auto van jouw keuze.