MarktPlaza

Dacia Sandero - SCe 70 Laureate - Nieuw

610x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modelreeks: sep 2018 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 2.277 kg
Afmetingen (LxBxH): 409 x 199 x 152 cm
Wielbasis: 259 cm
Tankinhoud: 50 liter
Inhoud laadruimte: 320/1.200 l
Acceleratie (0-100): 14,2 s
Topsnelheid: 158 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 116 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 01-02-2023
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Armsteun voor
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- ECO-modus
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- mistlampen voor
- MP3 aansluiting (AUX)
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- USB aansluiting
Deze kleine, compacte stadsauto brengt je met gemak snel door de hele stad. Tot in de kleinste straatjes. En wen er maar vast aan dat veel stadsbewoners naar je unieke Sandero omkijken! De Sandero hatchback heeft 5 comfortabele stoelen. Geplaatst in een ruim interieur met vele opbergmogelijkheden. De auto beschikt over een versterkte carrosserieconstructie, front- en zijairbags, een montagesysteem voor een Isofix-kinderzitje en in hoogte verstelbare hoofdsteunen.
De Dacia Sandero, een betaalbare stadsauto die je overal mee naar toe kunt nemen. Je rijdt de Sandero al vanaf €14.221,-
Wel de auto, niet de zorgen? Wij kennen het gevoel. Daarom heeft Dacia nu ook Private Lease, zo rijd je al een Sandero met Private Lease vanaf €239,- p.mnd.*, op basis van 60 maand en 10.000 km jaar. Of kies je toch voor Dacia Autofinanciering, hiermee kun je jouw nieuwe Dacia financieren vanaf 2,9% rente*.
Bovenstaande prijs is inclusief alle acties van Dacia. Deze acties zijn uitsluitend geldig op geselecteerde voorraadmodellen én voor particuliere eindgebruikers.
*Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.
Deze nieuwe Dacia Sandero in de uitvoering Lauréate is standaard voorzien van cruise control met snelheidsbegrenzer, mistlampen voor, airconditioning, een middenarmsteun voor, radio met Mp3 functie en bluetooth, 15” stalen wielen met wieldop ‘Popster’, elektrische ramen voor en LED dagrijverlichting
Wij bieden deze Sandero aan inclusief het Standaard(1) Afleverpakket, deze bestaat uit: uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, registratiekosten en recyclingsbijdrage.
Ook bieden we optioneel het Basis(2) Afleverpakket of het Premium(3) Afleverpakket aan. De inhoud van deze pakketten tref je aan op de laatste afbeelding van de advertentie. Deze auto word aangeboden met standaard 3 jaar fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km.
Voor meer informatie, een proefrit en of een vrijblijvende offerte op maat kun je gerust contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Je bent van harte welkom bij Auto Munsterhuis BV, al meer dan 50 jaar een gevestigde naam in Twente.
Auto Munsterhuis BV doet er altijd alles aan om de informatie op deze internetsite zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Vraag voor aankoop naar de aanwezige opties en accessoires op de auto van jouw keuze.