MarktPlaza

Renault Clio - 1.5 dCi Night & Day | CLIMA | NAVI | TREKHAAK |

579x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2011 - dec 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.665 kg
Afmetingen (LxBxH): 403 x 172 x 150 cm
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 182 km/u
Bekleding: Leder/stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 94 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 263 - 276 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Keyless entry
- Koplampen adaptief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Trekhaak afneembaar
De producten van de Franse auto-industrie onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en innovatieve technieken. Kijk maar naar deze Renault Clio. Het is een auto uit 2012, op de teller staat 176021 kilometer. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook lederen stuur en versnellingspook en boordcomputer zijn aan boord.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze Renault Clio? Laat het ons dan snel weten.
Autohuis Salland is een autobedrijf dat is gespecialiseerd in het in- en verkopen van jonge en nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Het bedrijf vloeit voort uit een bijna 60-jarig bestaand familiebedrijf. Dit familiebedrijf genaamd In de Wal auto’s is een grote partij in de autowereld en verkoopt uitsluitend Business to Business. Met dit familiebedrijf achter ons en de inmiddels jarenlange ervaring in de autobranche bent u bij Autohuis Salland aan het juiste adres voor al uw auto’s. Doormiddel van een nauwkeurige selectie bij het inkopen, waarbij streng wordt gekeken naar een sluitende kilometerstandregistratie en onderhoudshistorie, beschikt onze voorraad alleen over nette en correcte auto’s. Met een gemiddelde voorraad van 60 occasions biedt Autohuis Salland u een breed assortiment. Daarnaast is het de mogelijkheid om een zoekopdracht bij ons in te dienen, hierin kunt u uw wensen en eisen aangeven en wij komen dan met een passend aanbod bij u terug! U kunt bij ons terecht binnen de openingstijden, daarnaast is het mogelijk om 's avonds op afspraak langs te komen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.