MarktPlaza

Renault Captur - TCe 120 EDC Dynamique - Automaat

483x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: apr 2013 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.726 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 261 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 125 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket Occasions A (zonder meerprijs): Standaard aflevering t.w.v. €0,- (Onvermijdbare kosten, inbegrepen bij de consumentenprijs) - APK minimaal 6 maanden - Auto wassen en stofzuigen - Controle vloeistoffen en op peil brengen - Kosten tenaamstelling - Registratiekosten - Technische inspectie - €10,- brandstof
Dit afleverpakket bevat: Nieuwe APK
- Afleverpakket Occasions B (€ 595): Basis aflevering t.w.v. €595,- (Biedt de onderstaande extra's ten opzichte van de standaard aflevering) - APK minimaal 12 maanden - Beurt volgens fabrieksschema - BOVAG garantie 6 maanden - Eventuele vervanging van slijtagedelen (o.a. remmen of banden indien noodzakelijk) - Kosten tenaamstelling - Professioneel reinigen van exterieur en interieur - Registratiekosten - €25,- brandstof
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK
= Aanvullende opties en accessoires =
- Audio-navigatie full map
- Dimlichten automatisch
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
De Renault Captur, de meest populaire cross-over ooit! En dat heeft die verdient! Zo ook dit exemplaar. Deze auto heeft de fabriek in 2014 verlaten als een Dynamique uitvoering, is afkomstig van de 2e eigenaar en heeft nog maar 47 duizend kilometer ervaring. En deze auto is voorzien van een 1.2 sterke 4-cylinder benzine motor welke 120 PK levert! Deze motor is in combinatie met de EDC automaat (dubbele koppeling) een ideale reisgenoot voor zowel de lange als korte afstanden!
Omdat de auto in Dynamique trim de fabriek heeft verlaten zit de auto lekker in de opties. Denk hierbij aan zaken zoals: navigatie, climate control, cruise control, parkeersensoren! Genoeg opties en accessoires om goed mee voor de dag te komen dus!
Interesse gekregen in een rijk uitgeruste en mooi sportief ogende Renault Captur? Schroom niet en kom langs in Enschede voor meer informatie en een proefrit! Tot snel. Deze auto wordt afgeleverd met een set winterbanden op stalen velg!
OCCASIONS:
Bovenstaande prijs betreft een rijklaarprijs inclusief onvermijdbare kosten (6 maanden BOVAG garantie, minimaal 6 maanden APK, auto wassen en stofzuigen, tenaamstellingskosten en 10 euro brandstof). Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden. Optioneel wordt een afleverpakket aangeboden. De inhoud van dit pakket treft u aan op de laatste afbeelding van de advertentie. De kosten rijklaar maken zijn optioneel en daardoor niet verplicht bij koop van de auto.
Voor meer informatie, een proefrit en of een vrijblijvende offerte op maat kunt u gerust contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. U bent van harte welkom bij Auto Munsterhuis BV, al meer dan 50 jaar een gevestigde naam in Twente.
Auto Munsterhuis BV doet er altijd alles aan om de informatie op deze internetsite zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Vraag voor aankoop naar de aanwezige opties en accessoires op de auto van uw keuze.