MarktPlaza

Dacia Dokker - Van Blue dCi 95 Solid - Nieuw

504x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modelreeks: aug 2018 - 2020
Cabine: enkel
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.956 kg
Lengte/hoogte: L1H1
Afmetingen (LxBxH): 436 x 200 x 181 cm
Wielbasis: 281 cm
Tankinhoud: 50 liter
Inhoud laadruimte: 3.300 l
Acceleratie (0-100): 13,9 s
Topsnelheid: 163 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 108 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 01-02-2023
Motorrijtuigenbelasting: € 69 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Tussenschot volledig
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels van binnenuit verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- MP3 aansluiting (AUX)
- Pack Comfort
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- USB aansluiting
- Zijschuifdeur rechts
De compacte bedrijfsauto met zeer veel ruimte. De Dokker Van is de betaalbare bedrijfsauto van Dacia. Compact, compleet en veel opberg-, en binnenruimte. Een stoere verschijning op de bouwplaats en in het straatbeeld. Praktische ruimte voor jouw werkzaamheden en spullen, met de Dokker Van gaat in- en uitladen snel en eenvoudig. Standaard heeft de Dokker Van 8 bevestigingspunten op de laadvloer om de lading stevig vast te kunnen zetten. Geen geschuif in jouw laadruimte!
De Dacia Dokker Van rijd je al vanaf €9.540,-
Kies nu voor een Dacia Flex Lease, hiermee kun je jouw nieuwe Dacia financieren vanaf 2,9% rente*, bij aanschaf van 2 services. Met de service GarantiePlus verleng je de garantie van jouw Dacia én heb je pechhulp in heel Europa. Met het My Revision onderhoudscontract sta je nooit voor onverwachte kosten voor onderhoudsbeurten. Gedurende het onderhoudscontract zijn de reguliere onderhoudsbeurten gedekt.
Bovenstaande prijs is inclusief alle acties van Dacia. *Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.
Deze Dokker Van in de uitvoering Solid is standaard voorzien van airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, een radio met USB en Bluetooth verbinding, 15" stalen wielen met wieldop 'Popster', elektrische ramen voor, mistlampen aan de voorzijde en elektrisch verstelbare buitenspiegels. Verder is de bus extra voorzien van cruise control met een snelheidsbegrenzer en het Pack Comfort. Dit bestaat uit een bestuurdersstoel die in hoogte verstelbaar is en een verstelbaar stuurwiel.
Wij bieden deze Dokker Van aan inclusief het Standaard(4) Afleverpakket, deze bestaat uit: uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, registratiekosten en recyclingsbijdrage.
Ook bieden we optioneel het Basis(5) Afleverpakket of het Premium(6) Afleverpakket aan. De inhoud van deze pakketten tref je aan op de laatste afbeelding van de advertentie. Deze bus word aangeboden met standaard 3 jaar fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km.
Voor meer informatie, een proefrit en of een vrijblijvende offerte op maat kun je gerust contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Je bent van harte welkom bij Auto Munsterhuis BV, al meer dan 50 jaar een gevestigde naam in Twente.
Auto Munsterhuis BV doet er altijd alles aan om de informatie op deze internetsite zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Vraag voor aankoop naar de aanwezige opties en accessoires op de auto van jouw keuze.