MarktPlaza

Renault Captur - DYNAMIQUE 0.9 TCe 90pk NAVI | CAMERA | TREKHAAK | CLIMA | LM-V

507x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
GVW: 1.658 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 261 cm
Bekleding: Skai
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth carkit
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Gordijnairbags achter
- Gordijnairbags voor
- Keyless entry
- Led dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen (17)
- Lichtsensor
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Toerenteller
- Trekhaak met afneembare kogel
Alle technologie in de Renault Captur is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak zorgen dat u met deze SUV prima vooruitkomt. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige climate control. Het luxeniveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn in hoogte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Captur samen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Tevens wordt deze auto geleverd met Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit. 0184 681504
AUTOSERVICE LEKKERLAND, AL RUIM 40 JAAR EEN BEGRIP IN DE ALBLASSERWAARD. KIJK OOK OP AUTOSERVICELEKKERLAND.NL! VOOR MEER OCCASIONS GA NAAR WWW.MULDERAUTOMOTIVE.NL
Onze advertenties zijn met de grootste zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.