MarktPlaza

Mercedes-Benz C-klasse Coupé - C180 KOMPRESSOR H6 NAVI | CLIMA | HALF LEDER/STOF

506x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
GVW: 1.945 kg
Afmetingen (LxBxH): 445 x 173 x 141 cm
Wielbasis: 272 cm
Topsnelheid: 220 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen (18)
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Spoiler achter
- Spoiler voor
- Sportinterieur
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Sportuitvoering
- Telefoon
- Toerenteller
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags
- Zij-airbags voor
Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, witte knipperlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van climate control is voorzien. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes. Er is niet in de auto gerookt!! En LET OP; U wordt pas de 3e trotse eigenaar.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren. Bel 0184 681504 of kom langs.
AUTOSERVICE LEKKERLAND, AL RUIM 40 JAAR EEN BEGRIP IN DE ALBLASSERWAARD. KIJK OOK OP AUTOSERVICELEKKERLAND.NL! VOOR MEER OCCASIONS GA NAAR WWW.MULDERAUTOMOTIVE.NL
AUTOSERVICE LEKKERLAND, AL RUIM 40 JAAR EEN BEGRIP IN DE ALBLASSERWAARD. KIJK OOK OP AUTOSERVICELEKKERLAND.NL! VOOR MEER OCCASIONS GA NAAR WWW.MULDERAUTOMOTIVE.NL
Onze advertenties zijn met de grootste zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.