MarktPlaza

Renault Captur - 1.5 dCi TREKHAAK NAVI CLIMATE PDC CRUISE

470x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2013 - jul 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
GVW: 1.729 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 13,1 s
Topsnelheid: 171 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 263 - 276 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 sleutels
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket
- Navigatiesysteem full map
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Er is volop leefruimte in deze Renault Captur, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Deze auto uit 2014 heeft 114359 kilometer gelopen. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Captur samen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Welkom bij Autobedrijf Jan Leegstra. De door ons aangeboden occasions komen veelal rechtstreeks uit de lease branche. Van deze auto’s is de geschiedenis bekend, NAP aanwezig, meestal van eerste eigenaar en het onderhoud volgens fabrieksnormen uitgevoerd! Onze prijzen zijn concurrerend en inruil is altijd mogelijk. Ons bedrijf is gevestigd op " industrieterrein Zuiderschans" te Dokkum (Friesland).
Onze occasions worden met een basis pakket geleverd waarvoor wij GÉÉN afleverkosten rekenen! Het basis pakket houdt in: tenminste half jaar APK, gecheckt, vloeistoffen controle, schoon gemaakt en een correct NAP rapport. Daarnaast kunt u kiezen voor een Full service-pakket ( = incl. 3 maanden garantie ) Voor eventuele vragen over onze occasions, kunt u zich wenden tot de verkoop: dhr. Marco Oosterhof of dhr. Jan Leegstra tel : 0519-297653. 'Oant sjen' bij Autobedrijf Jan Leegstra in Dokkum!