MarktPlaza

Renault Captur - 1.2 TCe Xmod

520x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mrt 2015 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
Wielbasis: 261 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 192 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen bekleding en verwarmde voorstoelen
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Spraakbediening
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. Deze dealeronderhouden Renault Captur uit 2017 heeft 41396 kilometer op de teller. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Al onze occasions zijn altijd extra scherp geprijsd !!!!! Ze worden wel gewoon gratis met een afleverbeurt en apk afgeleverd. Tevens bieden wij U tegen een gering tarief 6 of 12 maanden Auto Trust garantie aan.Wij zijn een universeel autobedrijf en bestaan inmiddels alweer 51 jaar. Kijk voor al onze occasions op onze internet-site www.autovanoorschot.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0411-631426 of 06-53368519.