MarktPlaza

Renault Captur - 0.9 TCe Dynamique Eerste eigenaar | Dealer onderhouden | Trekhaak | Achteruirij cam

573x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2013 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 135 Nm
GVW: 1.658 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 171 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Isofix
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Pack City
- Pack Style
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
PRIJS IS RIJKLAAR AFGELEVERD.! INCL. 6 MAAND BOVAG GARANTIE.!
Uitdagend, innemend en een tikje exclusief, zo kun je Franse auto’s het best omschrijven. Dat geldt al helemaal voor deze Renault Captur, met zijn tellerstand van 86621 kilometer en zijn bouwjaar 2015. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.
In de Renault Captur heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Renault, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Autobedrijf Gerdes is een echte dorpsgarage en opgericht in 2005 door Harold Gerdes. Harold is al bijna 30 jaar actief in de autobranche en heeft het bedrijf de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en uitgebreid. Met onze vijf collega's en moderne apparatuur kunnen wij iedereen tot dienst zijn. Ons enthousiaste team besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rond uw auto.
Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.