Rebecca Ryman Olivia & Jai

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 52x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Rebecca Ryman Olivia & Jai
Gebonden boek
Zij is mooi en wilskrachtig, roekeloos maar onschuldig. Haar geest smacht naar de uitdagingen van het vrije Amerika waar zij is opgegroeid. Toch wordt ze verleid door de overvloedige weelde van een vreemde en prachtige cultuur. Maar haar verleiding is pas compleet wanneer zij de man ontmoet die haar obsessie wordt.
Hij is een mysterieuze vreemdeling, een grimmige man zonder plaats in het 19e-eeuwse India. Als de geplaagde zoon van een onbekende Engelsman en een arm Indiaas meisje, heeft hij zich opgewerkt tot een machtige, meedogenloze zakenman.
Zijn verboden liefde voor Olivia, waaraan hij niet wil en niet kan ontkomen, is van een ongekende vurigheid.
Samen ontdekken Olivia en Jai de exotische schoonheid van Calcutta. Hun grenzeloze liefde stijgt uit boven elke tijd en plaats. Hun tomeloze hartstocht drijft hen tot uitzonderlijke daden. Samen tarten zij elke conventie in een tijd van strenge maatschappelijke regels. Onherroepelijk worden Olivia en Jai meegesleurd op een kolkende maalstroom van brandende passie, verscheurde trouw en brute wraak, die hen verandert van tedere geliefden tot onverbiddelijke vijanden. Doch liefde en haat zijn zo dicht met elkaar verbonden...


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.