ReaAnne Thayne Nieuw begin

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 74x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

ReaAnne Thayne Nieuw begin

HQN 66

Hope's Crossing 2:
Nooit stond Evie voor zo’n moeilijke keuze. Durft ze haar hart te volgen?

Evie Blanchard is een uitstekende fysiotherapeut en heeft een heerlijk leven in Los Angeles, maar als ze een tragische gebeurtenis te verwerken krijgt, merkt ze dat het haar niet meer lukt haar beroep uit te oefenen. Ze besluit het roer drastisch om te gooien: ze verhuist naar het kleine plaatsje Hope's Crossing, gaat daar in de kralenwinkel werken en neemt een hond. Het blijkt een goede beslissing, want langzaam maar zeker lukt het haar de draad van haar leven weer op te pakken. 

Dan wordt haar zwaar bevochten gemoedsrust verstoord: Brodie Thorne, een zakenman uit Hope's Crossing, wil dat ze zijn dochter helpt. Taryn heeft een zwaar ongeluk gehad, en Evie heeft de expertise in huis om haar weer aan het lopen te krijgen. Met veel tegenzin geeft ze toe, op voorwaarde dat ze er maar een paar weken in zal investeren. Maar in die paar weken hecht ze zich aan Taryn - en tot haar grote schrik ook aan Brodie... 

In Nieuw begin van RaeAnne Thayne is het dilemma waar Evie Blanchard mee te maken krijgt zeer invoelbaar. Het nieuwe leven dat ze heeft opgebouwd na de dood van haar pleegdochtertje bevalt haar prima, maar wanneer er een beroep op haar wordt gedaan de vaardigheden uit haar oude leven in te zetten voor een ander meisje, beseft ze pas goed dat ze eigenlijk op de vlucht is voor haar gevoelens. Onvermijdelijk komt de verdrongen pijn naar boven. Mooi beschreven, in een vlotte stijl, waarin naast de dramatische ontwikkelingen ook de humor een plaatsje krijgt.
Gineke van der Putten, Harlequin


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.