MarktPlaza

Porsche Boxster S - 3.2 Tiptronic Navigatie, Clima, Leder, etc

531x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat voor: 205/50 R17
Bandenmaat achter: 255/40 R17
GVW: 1.670 kg
Afmetingen (LxBxH): 432 x 178 x 129 cm
Wielbasis: 242 cm
Acceleratie (0-100): 6,4 s
Topsnelheid: 258 km/u
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,1 l/100km (1 op 9,0)
Brandstofverbruik in de stad: 16,4 l/100km (1 op 6,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
CO2 uitstoot: 268 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Autotelefoonvoorbereiding
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen interieur
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Sport-interior-package
- Sportonderstel
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Windscherm
- zeer mooie en complete limousine
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Porsche Boxster S is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Een zescilinder motor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, windscherm, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Deze auto is voorzien van lederen sportstuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Porsche Boxster S is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Voor auto’s die u bij ons koopt, geldt de wettelijk garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarbij geldt dat auto’s boven de 4500 euro geleverd kunnen worden met 6 maanden BOVAG garantie, kosten daarvoor zijn 595,-, tenzij anders overeengekomen. De garantie geldt op alle mechanische en technische onderdelen. Als het defect of mankement onder de garantie valt worden ook de diagnosekosten vergoed.
Alle auto’s zijn onderworpen aan een uitgebreide inspectie en bijna altijd voorzien van de volledige onderhoudshistorie.
De garantie geldt niet voor normale onderhoudsbeurten, op interieur van de auto, de carrosserie, de ruiten en de wielen. Ook als u zelf (mede) schuld heeft aan het defect van uw auto geldt de garantie niet. Indien externe factoren verantwoordelijk zijn voor het defect of de schade, zoals bijvoorbeeld een aanrijding of noodweer, kunt u de kosten over het algemeen verhalen op uw eigen verzekering.
Auto’s met meer dan 150.000 km of meer dan 150 Pk kunnen garantie krijgen in overleg.
Inruil van uw huidige auto, boot, motor of caravan etc. is natuurlijk mogelijk, mail dan foto’s en gegevens naar verkoop@autobedrijfbasbloemberg.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.
Of bel naar 026-3120881 keuze 3 verkoop.
Wij zijn lid van de BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en bieden u daardoor extra zekerheid bij aankoop, onderhoud en reparatie van uw auto.
Ons bezoek adres is:
Het Hazeland1
6932KA Westervoort
Openingstijden:
MA-VR 08:00-18:00
Za 09:00- 16:00