MarktPlaza

Fiat 500 L - 1.3 M-Jet Easy Navigatie, camera, Clima control, Cruise control, etc

591x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.850 kg
Afmetingen (LxBxH): 415 x 178 x 166 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 15,1 s
Topsnelheid: 164 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Een Italiaanse auto is altijd een prachtige mix van uitstekende rijkwaliteiten en een stijlvol uiterlijk. Dat is bij deze Fiat 500 L al niet anders. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Indien u interesse heeft in deze Fiat, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Voor auto’s die u bij ons koopt, geldt de wettelijk garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarbij geldt dat auto’s boven de 4500 euro geleverd kunnen worden met 6 maanden BOVAG garantie, kosten daarvoor zijn 595,-, tenzij anders overeengekomen. De garantie geldt op alle mechanische en technische onderdelen. Als het defect of mankement onder de garantie valt worden ook de diagnosekosten vergoed.
Alle auto’s zijn onderworpen aan een uitgebreide inspectie en bijna altijd voorzien van de volledige onderhoudshistorie.
De garantie geldt niet voor normale onderhoudsbeurten, op interieur van de auto, de carrosserie, de ruiten en de wielen. Ook als u zelf (mede) schuld heeft aan het defect van uw auto geldt de garantie niet. Indien externe factoren verantwoordelijk zijn voor het defect of de schade, zoals bijvoorbeeld een aanrijding of noodweer, kunt u de kosten over het algemeen verhalen op uw eigen verzekering.
Auto’s met meer dan 150.000 km of meer dan 150 Pk kunnen garantie krijgen in overleg.
Inruil van uw huidige auto, boot, motor of caravan etc. is natuurlijk mogelijk, mail dan foto’s en gegevens naar verkoop@autobedrijfbasbloemberg.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.
Of bel naar 026-3120881 keuze 3 verkoop.
Wij zijn lid van de BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en bieden u daardoor extra zekerheid bij aankoop, onderhoud en reparatie van uw auto.
Ons bezoek adres is:
Het Hazeland1
6932KA Westervoort
Openingstijden:
MA-VR 08:00-18:00
Za 09:00- 16:00