MarktPlaza

Porsche 911 Cabrio - 3.4 Carrera 4 | Incl. Hardtop

615x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: dec 1998 - aug 2001
Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 1.895 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 177 x 131 cm
Wielbasis: 235 cm
Acceleratie (0-100): 6,2 s
Topsnelheid: 275 km/u
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 304 g/km
Emissieklasse: Euro2
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoon voorbereiding
- Elektrische ramen voor
- koplampreiniging
- Lederen interieur
- Metaalkleur
- Voorstoelen verwarmd
Dit is geen autorijden meer, dit is feest. Doe het dak open en geniet van elke kilometer in deze Porsche 911 Cabrio. Laat u niets wijsmaken, deze Porsche 911 Cabrio biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze dealeronderhouden auto uit 1999 heeft 251262 kilometer gelopen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Natuurlijk behoren sportstuurwiel, boordcomputer en centrale portiervergrendeling ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
* Koopavond: Tiel donderdag tot 20:00
* Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voor een impressie van ons autobedrijf of route informatie kijk op www.auto-kardol.nl Graag tot ziens bij Kardol Autobedrijf, al ruim 30 jaar een begrip!!