MarktPlaza

Mitsubishi ASX - 1.6 Cleartec Intense | Rijklaarprijs

586x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: apr 2015 - sep 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 154 Nm
Wielbasis: 267 cm
Tankinhoud: 63 liter
Acceleratie (0-100): 11,4 s
Topsnelheid: 183 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 22-03-2022
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze Mitsubishi ASX. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. In deze Mitsubishi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Met lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel is deze auto helemaal compleet.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
* Koopavond: Tiel donderdag tot 20:00
* Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voor een impressie van ons autobedrijf of route informatie kijk op www.auto-kardol.nl Graag tot ziens bij Kardol Autobedrijf, al ruim 30 jaar een begrip!!