MarktPlaza

Playpen - kruipbox "Octagon" 7,2m wit inklapbaar

219x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met 8 panelen en een omtrek van maar liefst 7,2 meter uniek in zijn soort

De kinderbox kan flexibel worden aangepast aan uw ruimte of inzicht. Maak een acht-hoek, recht-hoek, drie-hoek, vierkant of maak er 2 boxen van. Het is natuurlijk ook mogelijk om de playpen - kruipbox kleiner op te stellen of elementen weg te laten. De overgebleven elementen kunt u dan gebruiken als (trap) hek of afscherming van een ruimte/object. Bij een volledige octagon opstelling is het speel oppervlak ca. 4,5m2


De kinderboxen van DDB-online.nl bied uw kind niet alleen veel ruimte, maar ook de nodige veiligheid.

De playpen - kruipboxen worden volgens EU-normen geproduceerd. Scherpe randen zijn afgewerkt naar rondingen en dankzij de anti-slip onder de voet heeft de playpen box een stabiele stand en wordt uw vloer beschermd tegen krassen. De deur-element is met 1 hand te bedienen en is voorzien van een kind-veilige vergrendeling. Met de meegeleverde muurbeugels kan de box eenvoudig bevestigd worden voor extra stabiliteit.
Een veiligheidshekje kopen is meestal een dure investering, met deze veelzijdige playpen - kruipbox heeft u in een hand-omdraai een goedkoop veiligheidshek van ca 7,2 meter lang.

Hoogte element: ca. 70 cm
Breedte element: ca. 90 cm
Gewicht: ca.12 kg
Volledig inklapbaar

Vanaf € 129,95

Bestel snel via DDB-online.
Voor 16:00 besteld, morgen in huis.


Pakket volgen met Track & Trace.
DDB-online groothandel.