Planten onder glas

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 30x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Kenneth A. Beckett

192 pagina's

groenboekerij
stap-voor-stap-gids

Zomer  & Keuning bv, 1983
ISBN 90 210 0102 0
ingebonden , slappe kaft

=======================================
Van de achterzijde
Deze gids uit de stap-voor-stap-reeks biedt u de waardevolle praktijkinformatie over alle aspecten van planten onder glas.
U vindt erin alles wat u weten moet over keuze, inrichting en uitrusting van een kas. En natuurlijk komt het kweken van sierplanten, groenten en fruit in de verschillende typen kassen en bakken ruimschoots aan bod. De planten zijn in groepen bij elkaar behandeld.
Belangrijke gegevens over vermeerdering, ziektes en aantastingen, hygiëne, voeding en bemesting, grond, compost, groeisystemen, ventilatie, verwarming, bewatering en een aantal andere zaken waarmee u te maken krijgt als u met uw planten onder glas gaat, maken de informatie in dit boek compleet.

NBD|Biblion recensie
Ongeveer de helft van de inhoud heeft betrekking op bouw en beheer van een kas. Rond een derde deel behandelt het kweken in kassen met verschillende temperatuurregimes. Verder wordt aandacht besteed aan het gebruik van bakken en kappen en een vermeerdering. Lezers die zich op de behandelde onderwerpen willen oriënteren zullen in dit boek veel van hun gading vinden. Dat is mede te danken aan de vele duidelijke tekeningen. Door het grote aantal deelonderwerpen dat wordt aangesneden wordt op de meeste plaatsen echter niet zeer diep op de zaak ingegaan.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.