MarktPlaza

Pipe & Drape room divider - verplaatsbaar systeem

297x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


Pipe & Drape verplaatsbare gordijnsystemen voor het maken van afscheidingen met gordijnen. Pipe & Drape voor het maken van: coulissen - achterdoek voor een theater opstelling op locatie, op kantoor als room divider.

Het Pipe & Drape systeem is een op zich zelf staand systeem wat makkelijk en snel op en af is te bouwen, zonder gebruik te maken van gereedschap. Pipe & Drape kan dienen als basis voor u creatieve idee.

Lucas Bakker Podiumtechniek levert 2 merken Pipe & Drape, de GlobalTruss en Wentex. Het verschil tussen de 2 systemen is dat Globaltruss systeem werk met gordijnen met lussen en Wentex Pipe & Drape werkt met gordijnen die zijn voorzien van klittenband.

Het voordeel van lussen is dat men met het zelfde gordijn strak of geplooid kan werken, door het schuiven van de lussen over de dwarsligger. Bij gordijnen met klittenband kiest men voor strak of geplooide gordijnen, men heeft dus verschillende gordijnen nodig voor strak of geplooid. 

Pipe & Drape met gordijnen heeft veel toepassingen bijvoorbeeld. om een ruimte akoestisch aan te passen, gordijnen hebben immers een geluid dempende werking.

Pipe & Drape gordijnen zijn leverbaar in verschillende gordijnen stoffen en zijn altijd brandvertragend behandeld.

Voor transport van het Pipe & Drape systeem zijn er verschillende tassen en transportkisten.

Wilt u meer weten neem vrijblijvend contact met ons op.