MarktPlaza

Pioneer SE-MASTER1

80x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

WIJ WILLEN DE HELE WERELD LATEN GENIETEN VAN MUZIEK. DAT IS DE VISIE DIE AAN DE GRONDSLAG LIGT VAN ONZE GESCHIEDENIS IN GELUIDSAPPARATUUR.

Pioneer begon 80 jaar geleden met de productie van kwaliteitsvolle geluidsapparatuur vanuit het idee om ‘mensen in de hele wereld van muziek te laten genieten’.

In 1937 produceerden we de A-8, de eerste dynamische luidspreker die in Japan werd geproduceerd, en sindsdien is het onze missie om te streven naar een zo goed mogelijke geluidsweergave.

Of we nu luidsprekers voor gebruik in huis of in de auto of hoofdtelefoons maken, onze focus ligt altijd op een pure, trouwe geluidsweergave.

We ontwerpen en produceren al meer dan een halve eeuw revolutionaire hoofdtelefoons, de eerste hiervan, de SE-1, dateert reeds van 1960.

Nu schrijven we het volgende hoofdstuk in onze lange geschiedenis van technische superioriteit en puurheid in klankontwerp.

Met de gesofisticeerde SE-MASTER1 wordt de traditie verdergezet. Welkom in de toekomst van geluidsweergave.

HANDGEMAAKT IN JAPAN DOOR EEN VAKMAN

Bij de productie van de SE-MASTER1 wordt minutieus aandacht besteed aan zelfs de kleinste details.

Elk exemplaar wordt samengesteld door een gespecialiseerde vakman in de Pioneerfabriek in het Japanse Tohoku, de geboorteplaats van vele iconische luidsprekermodellen.

Bij elke stap – van ontwerp tot productie en kwaliteitscontrole – maken we gebruik van onze geavanceerde technologische kennis, zodat uw hoofdtelefoon alleen maar voordelen en geen nadelen heeft.

GECERTIFICEERD DOOR DE AIR STUDIO’S

De AIR Studio’s in Londen zijn wereldberoemd om hun ongeëvenaarde faciliteiten voor muziekproductie, vele bekende artiesten hebben er muziek opgenomen. De SE-MASTER1 is de eerste hoofdtelefoon ooit die door de AIR Studio’s werd gecertificeerd, een zeldzame eer waar we dan ook heel trots op zijn.


HI-RES AUDIO
Ontwikkeld voor de weergave van audiobestanden met hoge resolutie zoals DSD, MQA of FLAC. Door het extreem brede frequentiebereik worden de fijnste klankdetails weergegeven.

AIR STUDIOS MONITOR
De Air Studios in Londen staan wereldwijd bekend om hun ongeëvenaarde muziekproductiestudio’s en zijn de eerste keuze van vele bekende artiesten. De MASTER1 is de eerste hoofdtelefoon die ooit als monitoring-referentiehoofdtelefoon werd gebruikt in de AIR Studios, een bijzondere onderscheiding waar we erg trots op zijn.

SYMMETRISCHE XLR-KABEL
Voor de MASTER1 is een apart verkrijgbare gebalanceerde XLR-kabel beschikbaar, die perfect geschikt is voor gebruik met een hoofdtelefoonversterker en een superieure geluidskwaliteit biedt. De kabel heeft een door NEUTRIK gemaakte XLR-connector. Beide connectors zijn verguld om contactverlies te vermijden.


HET EERSTE MEMBRAAN MET KERAMISCHE COATING
Het lichte 25 μ aluminium membraan wordt behandeld met een keramische coating om de hoofdtelefoon kracht te verlenen, om zijn natuurlijke vermogen te verhogen en om een uitstekende klankkwaliteit te garanderen. Het resultaat is een hogeresolutiegeluid over het gehele frequentiebereik.

  • Type Open-air dynamic (Closed-front, open-back)
  • Driver φ50 mm (neodymium magnet)
  • Sensitivity 94 dB
  • Frequency response 5 Hz to 85 000 Hz
  • Maximum input power 1 500 mW
  • Impedance 45 Ω
  • Cable 3.0 m OFC litz wire
  • Plug φ6.3 mm standard stereo plug (gold plated)
  • Engraved Serial Number on each Master1